Video Format

Jouw merk echt uniek maken? Met een goed uitgedacht video format zet je jouw bedrijf af van de markt. Maak content die mensen willen zien. Maak content waar mensen echt iets aan hebben. Onderscheid je merk met content.

Video format

Wat kan een video format betekenen voor jou? Ontdek de voordelen voor jouw organisatie. In de video verteld Rick Cosijn van Beeldscherp wat de toegevoegde waarde is van een creatief video format.

Soorten formats

Hoe intrigeer je jouw doelgroep? Met hetgeen dat je te bieden hebt. En dat hoeft niet alleen het product te zijn dat jullie verkopen. Het kan ook jullie kennis zijn, of jullie blik op het werkveld. De mogelijkheden voor creatieve formats zijn eindeloos. Ter inspiratie hier een aantal voorbeelden van formats.

Tips & tricks

Kracht in de eenvoud. Help je doelgroep met jouw kennis. Laat zien welke expertise je in huis hebt.

Zakelijke vlog

Een kijkje achter de schermen. Op een laagdrempelige manier laat je zien hoe jullie te werk gaan.

Video podcast

Mensen niet alleen horen spreken, maar ook zien spreken? Leg een betere verbinding met je doelgroep met een videopodcast.

Format op maat

Opzoek naar echt iets bijzonders? We kijken samen naar jullie bedrijf, merk en missie om een uniek format te ontwikkelen.

Nog niet zeker hoe video het beste past binnen jullie marketing of communicatie? Of misschien ben je juist opzoek naar iets dat niet in deze lijst staat? Doordat Beeldscherp breed georiënteerd is kunnen wij op ieder gebied meedenken. 

Neem contact op

Opzoek naar inspiratie? Of kunnen we je op een andere manier helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Portretfoto van Rick Cosijn

Rick Cosijn

Filmmaker & eigenaar

Portretfoto van Joris Langezaal

Joris Langezaal

Filmmaker & eigenaar