Livestream organiseren

Een livestream organiseren voor uw bedrijf? Goed idee! Voorkom onnodige reisbewegingen door een webinar, talkshow of presentatie online te doen. Bereik eenvoudig een landelijk of internationaal publiek.

Livestream

Wat kan een livestream betekenen voor jullie organisatie? Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf. In de video hiernaast verteld Rick Cosijn van Beeldscherp wat de toegevoegde waarde kan zijn van een online sessie.

Soorten livestreams

Online sessies zijn hot! En dat is terecht. Livestreams komen in allerlei vormen en maten. Webinars, online events, uitreikingen, talkshows, noem het maar op. Welke vorm past het beste bij jullie vraag?

Écht laten zien hoe je product of service werkt? Met een instructievideo neem je jouw klant volledig mee in het proces. Lever dat extra stapje service dus alles goed in context te zetten. Dit zal zorgen voor een grotere gunfactor en meer tevreden klanten.

Een lezing, workshop of college te geven? Met onze technologie kan jij je focussen op de inhoud. En met een live vraag-en-antwoord sectie, behoudt je de interactiviteit. 

Een interessant gesprek met experts? Met een online sessie heb je bijzonder veel bereik. En vergeet er niet een interactief component aan te koppelen. Zo behoudt je interactie met je doelgroep en zorg je ervoor dat ze zich gehoord voelen.

Heb je een grote hoeveelheid kennis te delen? Met een online webinar bereik je gemakkelijk een grote groep mensen. En dat zonder voor iedereen hapjes te hoeven regelen. Je doelgroep kan genieten van jouw kennis vanuit het comfort van hun eigen huis. 

Benieuwd naar de kansen die livestreams brengen? Of heb je al een idee over hoe je jouw online sessie wilt doen? Omdat Beeldscherp breed georiënteerd is, kunnen wij op ieder gebied meedenken. Aarzel dus niet om ons een vraag te stellen.

Neem contact op

Opzoek naar inspiratie? Of kunnen we je op een andere manier helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Portretfoto van Rick Cosijn

Rick Cosijn

Mede-eigenaar & Filmmaker

Portretfoto van Joris Langezaal

Joris Langezaal

Mede-eigenaar & Filmmaker