DIGITALE
KUNST
.

MILANTHEARTIST.

VRAAG
MilanTheArtist is een kunstenaar die bij ons (Dutch NFT Drops) is aangesloten. Zijn fysieke kunst willen we digitaal verkopen. We willen voor de lancering hiervan een dikke trailer. Een lekker rocknummer, mooie shots en een pakkende edit.

OPLOSSING
Beeldscherp heeft naar eigen inzicht deze vraag opgepakt. In het vooronderzoek vonden we soortgelijke projecten, maar niets was van de kwaliteit dat wij wilden. Geïnspireerd door ander werk hebben wij overal een schepje bovenop gedaan en met veel slow motions en close-up shots de emotie van de kunstenaar vastgelegd.

RESULTAAT
Na de oplevering werd de video ingezet voor de lancering van het ’99 Faces by MilanTheArist’ project. Op zijn solo-expositie was een onderdeel gewijd aan de NFT lancering. Hier stond een groot televisiescherm met daarop de bovenstaande video. De meeste bezoekers bleven staan bij het scherm om de video in zijn volledigheid te kijken.

JØKEN.

VRAAG
”De video over Milan was heel erg tof! We hebben nog een kunstenaar. De video mag in dezelfde filmstijl als MilanTheArtist, maar dan met het DNA van Korneel Jeuken. En met een hele smerige beat.”

OPLOSSING
Ons antwoord was: doen we! Met dezelfde voorbereiding gingen we naar de atelier van Korneel, om ook daar het proces van een kunstenaar vast te leggen. De uitdaging was het vinden van nuance. De filmstijl moest ‘Dutch NFT Drops’ zijn, maar de video moest Korneel Jeuken uitstralen. Dit deden we door de nadruk te leggen bij de kunstenaar, zijn proces en zijn kunst. Net zoals we dit deden bij MilanTheArtist. Hierdoor bleven beide video’s eigen aan de kunstenaars.

PARTNER VAN:

TESTIMONAILS.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Met Beeldscherp werken is super leuk. Je ziet ze op dingen klimmen, onder tafels duiken. Net even dat perfecte beeld krijgen.
Huibert-Jan van Roest.

Dutch NFT Drops

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

RICK COSIJN

Filmmaker

JORIS LANGEZAAL

Filmmaker

BEELDSCHERP

Wij geloven dat bedrijven die creatieve video inpassen in hun marketing zullen winnen. Hoe gaan jullie winnen met video?

DIENSTEN

Video Concept
Video Creatie
Video Distributie
Totaalpakket

ALGEMEEN

Home
Portfolio
Over
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring