GEZOND
SNOEPEN
.

DISPLAY ONTHULLING.

VRAAG
Help ons met het gezonder maken van werkplekken. We willen laten zien dat juist tijdens een pandemie dit belangrijk is, maar daarna ook. We willen een korte en stoere video. Tien displays op de voorgrond, vijftien bestelbussen op de achtergrond. We willen dat de kijker enthousiast wordt van lekker fruit.

OPLOSSING
Beeldscherp heeft met deze input een concept uitgewerkt waar met een lichtshow de nieuwe display onthuld werd. 

RESULTAAT
Na de oplevering heeft de marketingafdeling van Fruit op je Werk zelf de video gepubliceerd en een LinkedIn campagne gedaan. Ze kregen veel positieve reacties op de post. Daarnaast deden alle cijfers die ze belangrijk vonden tijdens de advertentiecampagne het goed;

De gemiddelde CTR (percentage van impressies die resulteerde in een klik) was 0,46%. LinkedIn gemiddelde is 0,44% (bron).

De gemiddelde CPC (kosten per klik) waren € 1,15. Het LinkedIn gemiddelde is $ 5,26 (bron).

HEALTHY HOMIES.

VRAAG
Rond Pasen willen we een campagne draaien. We willen werkgevers stimuleren om wat gezonds te geven (fruit). De video moet een positieve uitstraling hebben. Zouden jullie een concept willen maken? Ohja… en kan de video af zijn over drie weken?

OPLOSSING
Beeldscherp was met deze vraag direct aan de slag gegaan. Door de krappe deadline hebben we snel geschakeld en kwamen we een paar dagen later met een eerste versie van een concept, een planning en een offerte. Terwijl we in samenspraak het concept aan het finaliseren waren, deden we tegelijkertijd de voorbereidingen voor de filmdag. Iedereen heeft zich aan de planning gehouden, waardoor de deadline gehaald werd.

PARTNER VAN:

TESTIMONAILS.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Met Beeldscherp werken is super leuk. Je ziet ze op dingen klimmen, onder tafels duiken. Net even dat perfecte beeld krijgen.
Huibert-Jan van Roest.

Dutch NFT Drops

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

RICK COSIJN

Filmmaker

JORIS LANGEZAAL

Filmmaker

BEELDSCHERP

Wij geloven dat bedrijven die creatieve video inpassen in hun marketing zullen winnen. Hoe gaan jullie winnen met video?

DIENSTEN

Video Concept
Video Creatie
Video Distributie
Totaalpakket

ALGEMEEN

Home
Portfolio
Over
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring