VLOG LATEN MAKEN.

RET logo
Utrecht Marketing 150x120 1

PARTNER VAN:

VR Owl 150x120 1
Huawei 150x120 1
WB Firepacks 150x120 1

Autentiek.

Waarom zijn vlogs zo mateloos populair? Omdat het authenticiteit uitstraalt. Het is ruwer, minder gelikt, en daardoor echt. Doordat het lijkt dat iedereen ze kan maken voelt iedereen zich betrokken. Maar vergis je niet; vrijwel altijd zit er sterke storytelling en video productie achter.

Bij Beeldscherp kan je een vlog laten maken. Of meerderen. Want een vlog werkt het beste als format zodra er consistent geproduceerd wordt. We denken graag mee over de werkvorm. Dus of Beeldscherp nu alles filmt en monteert of we daar een hybride in maken, we vinden altijd een oplossing.

Behind the scenes foto van een videoshoot met Joris Langezaal, Chris van den Heuvel en Huibert-Jan van Roest

Producties.

Check hier een aantal producties uit ons portfolio.

De kracht van een vlog.

Hierom moet jij ook een vlog laten maken:

Laat ik mijn mensen filmen of doet Beeldscherp dat? Moet ik iemand inhuren om de vlogs te presenteren? En hoe vaak maken we deze vlog? Allemaal vragen die je kan hebben. Dit is uiteraard per bedrijf en organisatie anders, maar ook per werkvorm anders. Neem hiervoor dus vrijblijvend contact op.

Laat de mensen die het meest overtuigd zijn van jullie product aan het woord. En dat zijn natuurlijk de mensen die gebruik maken van dat wat jullie leveren. Er is geen betere manier om vertrouwen op te wekken.

Rick Cosijn is in Portugal met een 360 graden camera en een drone om opnames te maken voor het Pangaea Life project.

Testimonials over Beeldscherp.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?