PARTNER VAN:

WB Firepacks 150x120 1

DIENSTEN.

Wij maken video’s met een doel. Mogelijk wil je een showcase geven van een product. Of wil je een aftermovie die een event goed laat zien. De diensten van Beeldscherp sluiten aan bij de vraag die jij hebt. 

Of ben je opzoek naar:

Bedrijfsvideo

Portretvideos

Nieuwsbrief update

Video advertentie

Interviews

Videoreportage

Website banner video

Video aankondiging

Explainer video

Beurs presentatie video

Teaser video

Vacaturevideo

GIF’s

Tiktok videos  ➡️

Behind the scenes video

Educatieve videos

Branding video

Niet gevonden wat je zocht? We maken alle soorten video's. Laat ons weten wat je zoekt en we helpen je verder.

HOE ONZE DIENSTEN WERKEN.

Maak een afspraak

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. We brengen in kaart wat de vraag is, wat de doelstellingen zijn en we stemmen een realistisch tijdspad af. 

Ontvang een offerte op maat

Op basis van de kennismaking ontvangen jullie een vrijblijvende offerte op maat. Wij adviseren in wat de beste aanvliegroute is en hoe we het project nog een stap verder kunnen brengen.

Start van het project

Het creëren begint. We werken de opdracht verder uit naar een werkbare uitvoering en maken een plan van aanpak. Door nauw contact te houden weten jullie altijd wat de stand van zaken is. 

Productie

De opnames worden gemaakt. We reizen naar de locatie met onze professionele apparatuur om alles haarscherp op beeld te krijgen. We nemen interviews af, we filmen mooie snijshots en we gaan pas weer naar huis als alles er op staat.

Oplevering

Tijdens de montage houden we jullie  in de loop. We geven altijd de mogelijkheid om feedback te geven. Zodra iedereen tevreden is sluiten we het project af. 

HIER ZIJN WIJ GOED IN.

VERHUUR.

We verhuren ook camera apparatuur. 

Testimonials over Beeldscherp.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker