360 VIDEOPRODUCTIE.

RET logo
Utrecht Marketing 150x120 1

PARTNER VAN:

VR Owl 150x120 1
Huawei 150x120 1
WB Firepacks 150x120 1

Stap naar de toekomst.

Met een 360 videoproductie stap je in de richting van virtuele realiteit. Door video te ervaren in een VR bril wordt de ervaring nog immersiever. Beleef een nieuwe vorm van video met 360 graden content.

Afgesloten van realiteit maakt VR video enorm veel impact. Doordat de kijker zelf om zich heen kan kijken kan iedereen de video voor zichzelf ervaren. Beeldscherp kan als 360 videoproductie bedrijf jullie altijd helpen met een passende film. 

VR Expert Pico Neo 3 Link 1x1 I

Producties.

Check hier enkele 360 videoproducties die we eerder gemaakt hebben.

Farming the Future Portfolio Thumbnail

Farming the Future

360 video | VR Owl

Pangaea Life Thumbnail I

Pangaea Life

360 video | VR Owl

Waarom 360 graden video?

Een 360 video is de meest immersieve vorm van videoproductie. Omdat de kijker zich afsluit van de werkelijkheid, wordt die volledig ondergedompelt in datgeen wat je wilt laten zien. En dus is impact gegarandeerd. 

Bespaar kosten met virtual reality. Want als jullie een 360 graden video laten maken, kan je binnen seconden van plek naar plek teleporteren. En dus is een 360 videoproductie perfect om kosten en CO2 te verminderen. Maar door te filmen op risicovolle locaties, kan het ook  deze binnen handbereik brengen van de doelgroepen die hier niet voor zijn getraind. 

ZAPP Stip it 1x1 1

De kracht van VR.

Hiervoor werkt een 360 videoproductie het beste:

Voorbeeld van 360 video voor educatie.

In het Rijksmuseum werd de Nachtwacht tijdelijk onbeschikbaar voor bezoek vanwege onderhoud. Om toch basisschool leerlingen te kunnen vertellen over het kunstwerk, hebben we een virtuele tour door het schilderij ontwikkelt. Met een digitale inzoom en motion graphics hebben we de unieke elementen van de Nachtwacht in het zonnetje gezet. En in de film mag je zelfs achter het glas, iets wat in het echt niet mag. 

Werkwijze.

De start is altijd een kennismakingsgesprek. Hier stellen we jullie vragen over de wensen en doelstellingen. Ook adviseren wij over de do’s and don’ts. Daarna maken we een vrijblijvende offerte op maat. We houden rekening met planningen en deadlines en we zoeken naar de beste oplossing binnen jullie prijscategorie.

Na een overeenkomst gaan we van start. Samen doen we alle voorbereidingen voor de filmdag. Tijdens het filmen gaan we tot het uiterste om het perfecte plaatje vast te leggen. En in de montage maken we er een mooi geheel van. Uiteraard houden we jullie hierbij in de loop.

Rick Cosijn is in Portugal met een 360 graden camera en een drone om opnames te maken voor het Pangaea Life project.

Beeldscherp is een 360 video productiebedrijf. Wij maken immersieve 360 en 180 graden video’s voor allerlei commerciële bedrijven, publieke organisaties/stichtingen en overheidsorganisaties. Zo kunnen we jullie ook helpen met een 360 video productie. 

Testimonials over Beeldscherp.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?