360 VIDEOPRODUCTIE.

RET logo
Utrecht Marketing 150x120 1

PARTNER VAN:

VR Owl 150x120 1
Huawei 150x120 1
WB Firepacks 150x120 1

Stap naar de toekomst.

Met een 360 videoproductie stap je in de richting van virtuele realiteit. Door video te ervaren in een VR bril wordt de ervaring nog immersiever. Beleef een nieuwe vorm van video met 360 graden content.

Afgesloten van realiteit maakt VR video enorm veel impact. Doordat de kijker zelf om zich heen kan kijken kan iedereen de video voor zichzelf ervaren. Beeldscherp kan als 360 videoproductie bedrijf jullie altijd helpen met een passende film. 

VR Expert Pico Neo 3 Link 1x1 I

Producties.

Check hier enkele 360 videoproducties die we eerder gemaakt hebben.

De kracht van VR.

Hiervoor werkt een 360 videoproductie het beste:

Werkwijze.

De start is altijd een kennismakingsgesprek. Hier stellen we jullie vragen over de wensen en doelstellingen. Ook adviseren wij over de do’s and don’ts. Daarna maken we een vrijblijvende offerte op maat. We houden rekening met planningen en deadlines en we zoeken naar de beste oplossing binnen jullie prijscategorie.

Na een overeenkomst gaan we van start. Samen doen we alle voorbereidingen voor de filmdag. Tijdens het filmen gaan we tot het uiterste om het perfecte plaatje vast te leggen. En in de montage maken we er een mooi geheel van. Uiteraard houden we jullie hierbij in de loop.

Rick Cosijn is in Portugal met een 360 graden camera en een drone om opnames te maken voor het Pangaea Life project.

Testimonials over Beeldscherp.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?