PARTNER VAN:

JOUW CREW.

Film spreekt tot de verbeelding. Ieder bezoek aan de bioscoop maakt indruk. Waarom zouden video’s over bedrijven dan gewoontjes moeten zijn?

Dat hoeft helemaal niet! Vanuit deze visie is Beeldscherp opgericht. Nieuwe generatie filmmakers die snappen hoe belangrijk pakkende en creatieve videocontent is voor bedrijven. In de wereld van on-demand videostreaming is een nietszeggende bedrijfsfilm onvoldoende.

Filmmakers aan het filmen

OVER ONZE WERKWIJZE.

Joris Langezaal die framing checkt in zijn Beeldscherp werkkleding
Bij ieder project besteden we eerst genoeg tijd om de essentie van de organisatie en de vraag van de opdracht goed in kaart te brengen. Hierna gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passende oplossing voor de vraag die de opdrachtgever bij ons heeft neergelegd. Iedere onderneming is anders, dus hier hoort uiteraard een offerte op maat bij.
Zodra alles goed is voorbereid kan het filmen beginnen. Tijdens de filmdag letten we goed op dat we alle details haarscherp vastleggen. We komen aan met volle accu’s en lege SD kaartjes en we gaan aan het einde van de leuke draaidag naar huis met lege accu’s en volle SD kaartjes.

Na het filmen hebben we veel mooie shots, indrukwekkende interviews en/of meeslepende muziekstukken. Dit zijn de bouwblokken voor de montage. Een leuke puzzel die iedere keer weer anders is. We houden de opdrachtgever in de loop en we denken mee over de keuzes in de edit. Pas als het project af is pakken we er een drankje erbij om te proosten op een geslaagde samenwerking. Zorgen jullie voor de hapjes? 😉

TESTIMONAILS.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Met Beeldscherp werken is super leuk. Je ziet ze op dingen klimmen, onder tafels duiken. Net even dat perfecte beeld krijgen.
Huibert-Jan van Roest.

Dutch NFT Drops

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

RICK COSIJN

Filmmaker

JORIS LANGEZAAL

Filmmaker

BEELDSCHERP

Wij geloven dat bedrijven die creatieve video inpassen in hun marketing zullen winnen. Hoe gaan jullie winnen met video?

DIENSTEN

Video Concept
Video Creatie
Video Distributie
Totaalpakket

ALGEMEEN

Home
Portfolio
Over
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring