OVER BEELDSCHERP.

PARTNER VAN:

JOUW CREW.

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

Rick Cosijn.

Een portretfoto van Chris van den Heuvel van Beeldscherp voor een houten achtergrond

Chris van den Heuvel.

Portret Marijn 2023 LR 1

Marijn Manniën.

Portretfoto Jayden van Dee

Jayden van Dee.

Film spreekt tot de verbeelding. Ieder bezoek aan de bioscoop maakt indruk. Waarom zouden video’s over bedrijven dan gewoontjes moeten zijn?

Dat hoeft helemaal niet! Vanuit deze visie is Beeldscherp opgericht. Nieuwe generatie filmmakers die snappen hoe belangrijk pakkende en creatieve videocontent is voor bedrijven. Want in de wereld van on-demand videostreaming is een nietszeggende bedrijfsfilm onvoldoende.

OVER ONZE WERKWIJZE.

Joris Langezaal die framing checkt in zijn Beeldscherp werkkleding

Bij ieder project besteden we eerst genoeg tijd om de essentie van de organisatie en de vraag van de opdracht goed in kaart te brengen. Hierna gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passende oplossing voor de vraag die de opdrachtgever bij ons heeft neergelegd. 

Zodra alles goed is voorbereid kan het filmen beginnen. Tijdens de filmdag letten we goed op dat we alle details haarscherp vastleggen. We komen aan met volle accu’s en lege SD kaartjes en we gaan aan het einde van de leuke draaidag naar huis met lege accu’s en volle SD kaartjes.

Na het filmen hebben we veel mooie shots, indrukwekkende interviews en/of meeslepende muziekstukken. Dit zijn de bouwblokken voor de montage. Een leuke puzzel die iedere keer weer anders is. We houden de opdrachtgever in de loop en we denken mee over de keuzes in de edit. 

TESTIMONAILS.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Met Beeldscherp werken is super leuk. Je ziet ze op dingen klimmen, onder tafels duiken. Net even dat perfecte beeld krijgen.
Huibert-Jan van Roest.

Dutch NFT Drops

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Founder & filmmaker