INSTRUCTIEVIDEO LATEN MAKEN.

RET logo
Utrecht Marketing 150x120 1

PARTNER VAN:

VR Owl 150x120 1
Huawei 150x120 1
WB Firepacks 150x120 1

Maak informatie leuk.

Instructionele video’s kunnen vele vormen aannemen. Een tutorial over hoe een product of service werkt. Ook is het mogelijk dat jullie FAQ (frequently asked questions) een video vorm aannemen. Daarnaast kan je ook in het aftersales traject informatieve videos delen om bijvoorbeeld klanttevredenheid te verhogen.

72% van de consumenten leren het liefst over producten of services met video (bron: YouGovAmerica). Door sterke instructievideo’s te laten maken kunnen ook jullie de expert binnen jullie veld. 

VR Expert Pico Neo 3 Link 1x1 I

Producties.

Check hier een aantal producties uit ons portfolio.

De kracht van instructievideo's.

Hierom moet jij ook een instructievideo laten maken:

Bij Beeldscherp kan je een instructievideo laten maken. Met een team van breed georiënteerde en gedreven filmmakers maken we ieder project tot een succes. Wij hebben alle expertise in huis om jullie uitgebreide kennis te vertalen naar een sprekende video. 

Wist je dat consumenten 95% van de boodschap van een video onthouden? (bron: Yansmedia) Dit is ten opzichte van 10% als de een tekst lezen. Maak ook gebruik van de kracht van video. 

Rick Cosijn is in Portugal met een 360 graden camera en een drone om opnames te maken voor het Pangaea Life project.

Testimonials over Beeldscherp.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?