RUIMTELIJKE VIDEO LATEN MAKEN.

Wij maken ruimtelijke video's die kijkers activeren.

Ook een ruimtelijke video laten maken? Ontdek wat mogelijk is of praat met onze specialisten.

Impact met ruimtelijke video.

Spatial Video Production 1x1 1

Een ruimtelijke video maakt meer impact dan een normale video. Dit komt door de speciale techniek, die de video ruimtelijk maakt. De beste vergelijking die je kan maken is met een film kijken in de bioscoop met een 3D bril op. Een 360 graden video kan ook ruimtelijk zijn. 

We kunnen ruimtelijke video’s maken in 8K resolutie, met 60 frames per seconden. Hiermee garanderen we de beste kwaliteit ruimtelijke video’s. We filmen met speciale technieken, waardoor de content écht tot leven komt in een VR-bril, zoals de Apple Vision Pro, de Meta Quest 3 of in de Pico 4. Ruimtelijke video’s zijn ook te delen via platformen die dit ondersteunen, zoals YouTube. 

Ruimtelijke video's voor marketing.

Behind the scenes foto van een video shoot op een dam in Portugal met Rick Cosijn

Je laat een ruimtelijke video maken om je bedrijf écht te laten zien. Een kijkje achter de schermen die jouw doelgroep bij blijft.

Waarom een ruimtelijke video laten voordelen biedt in marketing:

Voorbeeld van ruimtelijke video's voor marketing.

Voor het Duitse investeringsmaatschappij Pangaea Life maakten we ruimtelijke video’s. Ze beleggen in energieopwerking in allerlei Europese landen. Doordat zij een ruimtelijke video hebben laten maken, kunnen prospects zien wat hun geld in het buitenland koopt, zonder in een vliegtuig te stappen. Hierdoor bespaart Pangaea Life in acquisitie kosten en CO2 uitstoot. Maar we horen ook dat de ruimtelijke videos veel impact maken bij hun prospects en clienten.

Ruimtelijke video laten maken?.

Ruimtelijke video's voor educatie.

Rijksmuseum Nachtwacht in VR 1x1 1

Van plan een reeks aan onboarding video’s te maken? Je kan ook ruimtelijke onboarding video’s laten maken. Want educatie met VR gaat 400% sneller en de studenten zijn 3.75x meer betrokken bij de materie (bron). 

Waarom een ruimtelijke video laten maken voordelen biedt in educatie:

Voorbeeld van ruimtelijke video's voor educatie.

In het Rijksmuseum werd de Nachtwacht onbeschikbaar vanwege onderhoud. Om toch basisschool leerlingen te kunnen vertellen over het kunstwerk, hebben we een virtuele tour door het kunstwerk ontwikkelt. Met een digitale inzoom en motion graphics hebben we de unieke elementen van de Nachtwacht in het zonnetje gezet. En in de film mag je zelfs achter het glas, iets wat in het echt niet mag. 

Testimonials over Beeldscherp.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

RET logo
Utrecht Marketing 150x120 1

PARTNER VAN:

VR Owl 150x120 1
Dutch NFT Drops 150x120 1
WB Firepacks 150x120 1

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

Neem contact op.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Of heb je zelf al ambitieuze ideeën? Vul dan hier het contactformulier in en onze experts nemen snel contact met je op voor een gratis adviesgesprek.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?