FARMING THE FUTURE.

NLinBusiness presenteert Nederlandse innovaties aan het buitenland, om zo internationale samenwerkingen te stimuleren. Zo heeft Nederland een innovatieve groene sector. In samenwerking met RVO (Rijksoverheid voor Ondernemen) hebben we voor NLinBusiness een VR film geproduceerd over de toekomst van voedsel verbouwing.

De uitdaging van dit project was het concreet houden van de oplossingen die we wilden presenteren. Nederland heeft een brede expertise, dus simpelweg alles langs gaan was geen optie. 

Farming the Future Portfolio 1x1 II

NLinBusiness - Farming the Future.

Opdrachtgever: NLinBusiness & RVO
Bureau: VR Owl
Soort productie: 360 video campagne

Doelgroep: Internationale politiek/beslissingmakers
Duratie video:
circa 03:00
Inzet:
Communicatie & aanzetten tot samenwerkingen

MEER WETEN? OF ANDERE VOORBEELDEN ZIEN?.

In heldere communicatie hebben we prioriteiten opgesteld. Zo was duurzaamheid een belangrijk thema. Ook wilden we zowel grotere als kleinere schaal voedselproductie laten zien. En niet alleen op het land, maar ook op het water (met zeewier). 

Naast 360 graden videobeelden bevat deze film ook dronebeelden en 3D scenes. Beeldscherp had hierin de projectmanagement rol, en was hierbij verantwoordelijk voor het samenkomen van alle disciplines. 

Farming the Future Portfolio 1x1 I

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

PARTNER VAN:

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?