Pangaea Life.

Niet kunnen reizen tijden Covid-19 was een probleem voor het groene Duitse investeringsmaatschappij Pangaea Life. Normaliter gaan ze met investeerders langs hun zonnepanelen parken, windmolen parken en waterdammen. Nu dit niet meer kon keek Pangaea Life naar een digitale vorm hiervan. De Digitale Investmentreise.

 

Met 360 graden cameras en drones zijn we naar Noorwegen, Denemarken, Spanje, Portugal en Duitsland gegaan om hun portfolio vast te leggen. Door deze digitale reis is het bereik vele malen groter geworden en besparen ze enorm op CO2 uitstoot. 

Rick Cosijn is in Portugal met een 360 graden camera en een drone om opnames te maken voor het Pangaea Life project.

PARTNER VAN:

WB Firepacks 150x120 1

Pangaea Life - Die Digitale Investmentreise.

Opdrachtgever: Pangaea Life
Bureau:
VR Owl
Soort productie:
360 video

Doelgroep: Investeerders
Duratie video:
45 minuten
Inzet:
Marketing

De kracht van dit project is dat je met VR (virtuele realiteit) daadwerkelijk in Portugal en Noorwegen staat. Door cinematische beelden en ondersteunende visuele effecten worden de cases uit het portfolio van Pangaea Life gepresenteerd.

 

Het project wordt ingezet om investeerders te overtuigen om te beleggen in het fonds. Er is een overweldigende positieve reactie vanuit de doelgroep op de inzet van VR. 

VR Owl Pangaea Life 1x1 II

TESTIMONAILS.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

PARTNER VAN:

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?