4s

Canon RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye Huren.

De Canon RF 5.2mm f/2.8 Dual Fisheye is een baanbrekende lens waarmee je de wereld om je heen vastlegt in verbluffende virtual reality. Deze compacte, stereoscopische RF-lens uit de L-serie legt beelden haarscherp vast. Met de rest van het EOS VR System van Canon, inclusief een camera en een softwareoplossing zet je jouw beelden om in een werkelijk adembenemende visuele ervaring, zodat jij je kunt onderdompelen in de omgeving.

Dankzij het compacte ontwerp met enkele vatting maak je eenvoudig professionele stereoscopische 180 graden VR-opnamen bij gebruik van een compatibele fullframe camera met hoge resolutie en RF-mount, zoals bijvoorbeeld de Canon EOS R5, EOS R5 C of de EOS R6 mark II.

Verhuur tarief.

Ook een VR specialist nodig?

In sommige gevallen kan het handig zijn om extra expertise op set aanwezig te hebben. Beeldscherp heeft als VR video productiebureau ruime ervaring met het produceren van VR video content door heel Nederland, maar ook wereldwijd. 

Beeldscherp bied dat aan wat jij nodig hebt. In de meest eenvoudige vorm helpen we jouw opweg met de Canon RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye die je gaat huren. In de meest uitgebreide vorm doen we projectmanagement, preproductie, productie en postproductie. Daarnaast hebben we ook kennis en ervaring in het gebied van distributie en VR hardware, dus ook daar kunnen we in begeleiden.

Vraag een offerte aan.

Kom in contact! En laat ons weten hoe we je verder kunnen helpen. 

  Of huur via Gearbooker.

  Ook via het Gearbooker platform kan je de Canon RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye huren.

  Veel gestelde vragen.

  Bij ons op kantoor in Utrecht. 

  De dag waarop je filmt. Stel, je filmt op een woensdag. Dan haal je op dinsdag middag (vanaf 16:00) de lens op en breng je deze vrijdag ochtend (tot 10:30) weer terug. Dit telt dan als 1 verhuurdag. 

  In het weekend huren in natuurlijk geen probleem. Over het algemeen is het ophalen of terugbrengen van producten tijdens reguliere kantoortijden op werkdagen en op afspraak. 

  Je huurt de Canon 5.2mm Dual Fisheye lens bij Beeldscherp. Wij zijn een fullservice video productiebureau met een passie voor 180 graden stereoscopisch VR. Met ruime ervaring in het produceren van VR video kunnen wij je adviseren in wat handig is voor jouw project. 

  Nee. VR 180 stereoscopisch is dusdanig buiten de norm dat niet alle camera’s dit ondersteunen. Camera’s die dit wel ondersteunen zijn de Canon EOS R5, de R5 C en de R6 mark II. Als alternatief kan je ook de RED V-Raptor combineren met deze lens voor een beter dynamisch bereik en hogere framerates in 8K resolutie. 

  Zeker. Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. 

  PARTNER VAN:

  WB Firepacks 150x120 1

  MAAK VERBINDING.

  Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

  Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

  RICK COSIJN

  Filmmaker