VIDEOREGISTRATIE LATEN MAKEN.

RET logo
Utrecht Marketing 150x120 1

PARTNER VAN:

VR Owl 150x120 1
Huawei 150x120 1
WB Firepacks 150x120 1

Gefilmd zoals het is.

Met mooie toespraken, inspirationele speeches of optreden die men bij blijft heeft jullie event alles te bieden. Inhoud, passie en kundigheid. Bij Beeldscherp kan je een videoregistratie laten maken die al deze elementen uitstraalt. 

Met de opkomst van (long-format) podcasts is er ook een doelgroep voor jullie geregistreerde evenement. Zo kan je fragmenten uploaden op sociale media. Ook kan je de registratie nasturen naar de bezoeker na afloop als extra contactmoment. Of zet de registratie in als marketing voor het volgende evenement. 

Een behind the scenes foto van een camera setup bij de videoregistratie van een theatershow.

Producties.

Check hier een aantal producties uit ons portfolio.

De kracht van videoregistraties.

Hierom moet jij ook een videoregistratie laten maken:

Bij Beeldscherp kan je een videoregistratie laten maken. Met een team van breed georiënteerde en gedreven filmmakers maken we ieder project tot een succes. En of je nu een videoregistratie wil laten maken met één camera, of met vier, Beeldscherp is flexibel in haar dienstverlening. Vraag naar de mogelijkheden. 

Wist je dat consumenten 95% van de boodschap van een video onthouden? (bron: Yansmedia) Dit is ten opzichte van 10% als de een tekst lezen. Maak ook gebruik van de kracht van video. 

Rick Cosijn is in Portugal met een 360 graden camera en een drone om opnames te maken voor het Pangaea Life project.

Testimonials over Beeldscherp.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker