Erik Neimeijer.

Dutch NFT Drops is een bedrijf dat artiesten, muziekkanten en bedrijven door een brug te leggen tussen de blockchain en de fysieke wereld. Ze hebben een reeks aan kunstenaars bij zich aangesloten die, in samenwerking met Dutch NFT Drops hun kunst in de NFT markt lanceren. Beeldscherp heeft van meerdere kunstenaren een portret gemaakt.

Erik Neijmeijer is één van deze kunstenaren. Zijn unieke combinatie tussen de het musicale en beeldende maakt zijn werkt uniek. In zijn portret hebben we zijn proces vastgelegd.

Kunstenaar en artiest Erik Neimeijer is met een spuitbus bezig om beeldende kunst te maken.

Portret van Erik Neimeijer.

Opdrachtgever: Dutch NFT Drops
Soort productie: Portret

Doelgroep: NFT & crypto enthousiastelingen 
Duratie video:
01:20
Inzet:
Lancering NFT drop.

Dutch NFT Drops wilde tijdens deze opdracht meer dan alleen dit portret. Zo hebben we, naast deze montage, ook varianten gemaakt in andere beeldformaten. Op deze manier halen we meer marketingmomenten uit één video. 

De uitdaging bij het maken van een portret is om te vinden wat de persoon uniek maakt. Dit was niet anders bij Erik Neimeijer. Als kunstenaar heeft Erik de unieke combinatie tussen muziek en beeldende kunst. Dus onder begeleiding van één van zijn nummers hebben we de video gemonteerd.

Kunstwerken van Erik Neimeijer die aan de muur hangen.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Met Beeldscherp werken is super leuk. Je ziet ze op dingen klimmen, onder tafels duiken. Net even dat perfecte beeld krijgen.
Huibert-Jan van Roest.

Dutch NFT Drops

PARTNER VAN:

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?