Vacature video.

Fruit op je Werk kampte met een tekort aan personeel. Het marketing team had een leuk idee voor de vacature video die ze wilde laten maken. Ze besloten om te uitvoering hiervan uit te besteden aan Beeldscherp.

Het idee was om een ‘first person view’ te geven van een werkdag bij Fruit op je Werk. De video laat zien hoe leuk en dynamisch het werk is. Gedurende de dag geeft de hoofdpersoon een boks aan iedereen die hij tegen komt. Dit geeft een enthousiast en energiek beeld van de werksfeer. 

Fruit op je Werk Vacature video 1x1 I

Fruit op je Werk - Vacature video.

Opdrachtgever: Fruit op je Werk
Soort productie:
Corporate | Vacaturevideo

Duratie video: 40 seconden
Inzet:
Personeelswerving & advertentie campagne

De uitvoering hiervan ging erg goed. Met een GoPro headmount gingen we veel locaties af om zo een compleet beeld te geven. We filmden deze opdracht in ‘run and gun’ stijl. Dit betekend dat we op de locatie zelf zonder extra belichting of apparatuur filmden. Dit zorgt voor een natuurlijk en echt beeld van de werkdag.

Met deze vacature  video wilt Fruit op je Werk meer reacties krijgen op haar openstaande vacatures. Zo willen ze meer enthousiaste en gedreven mensen aantrekken die het team komen versterken. 

Fruit op je Werk Vacature video 1x1 II

TESTIMONAILS.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

Utrecht Marketing 150x120 1
Dutch NFT Drops V2
Fruit op je Werk 150x120 1

PARTNER VAN:

VR Owl 150x120 1
Huawei 150x120 1
WB Firepacks 150x120 1
Spreken voor Publiek 150x120 1

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?