RET.

De Rotterdamse Electrische Tram, ookwel RET, wilde graag zelf video communicatie uitbrengen. De RET wilt graag zelf de mogelijkheid te hebben om helder en concreet te kunnen communiceren over actuele onderwerpen. Hiervoor kwam de RET naar Beeldscherp. 

Iedere keer als de RET wilt communiceren over een onderwerp wordt Beeldscherp opgeroepen. We maken dan op korte termijn, vaak binnen een aantal werkdagen, een volledige reportage. Tijd is hierbij van groot belang sinds het vaak over tijdgevoelige onderwerpen gaat. 

Videoreportage voor de RET.

Opdrachtgever: RET
Soort productie: Corporate

Doelgroep: OV gebruikers in en romdom Rotterdam. 
Duratie video:
01:10
Inzet:
Communicatie

Het proces van een videoreportage is voor Beeldscherp niet vreemd. Langere tijd hebben we reportages gefilmd voor het Algemeen Dagblad. Deze combinatie van filmvaardigheden en journalistiek vind zijn weg ook in de videoreportages die we maken voor de RET. 

Het project reikt verder dan alleen deze reportage. De snijshots die we filmen bij iedere reportage voegen we toe aan een beeldbank. Bij vervolg reportages kunnen we zodoende efficiënt en op korte termijn de montage afronden. 

Tram van de RET rijd in Rotterdam bij station Beurs

Meer producties.

MOVE Thumbnail I

MOVE (Culturele Zondagen)

Campagne | Marketing Utrecht

Onetomarket De Vos Ergo Thumbnail I

De Vos Ergo

Campagne | Onetomarket

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

PARTNER VAN:

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?