Toneelgroep T-Jater.

Toneelgroep T-Jater heeft een jeugdafdeling: de T-Jater Talents. Zij spelen de voorstelling ‘Will We Ever Be Free?’. Deze voorstelling draait rondom de thematiek van vluchtelingen en statushouders, maar dan vanuit het perspectief van het kind. 

Toneelgroep T-Jater benaderde Beeldscherp voor de productie van een videoregistratie en een theater trailer. We hebben de voorstelling met vier camera’s volledig geregistreerd. Met deze beelden hebben we vervolgens ook de trailer gemonteerd.

Behind the scenes foto van de opnames tijdens de T Jater voorstelling

Theater trailer.

Opdrachtgever: Toneelgroep T-Jater
Soort productie: Trailer

Doelgroep: Theaterprogrammeurs 
Duratie video: circa 2 minuten
Inzet:
Verkoop van de theatershow

De uitdaging van dit project was de montage van de trailer. Het is de kunst om de kijker enthousiast zonder teveel weg te geven. Daarom hebben Beeldscherp en de opdrachtgever dit ook in samenspraak gedaan. 

De trailer wordt ingezet om te helpen bij de verkoop van kaarten, maar ook om theaterboekingen binnen te halen. De registratie van de show zal primair ingezet worden nadat de voorstelling uit het theater is.

Dramatisch moment uit de voorstelling van toneelgroep T Jater

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Met Beeldscherp werken is super leuk. Je ziet ze op dingen klimmen, onder tafels duiken. Net even dat perfecte beeld krijgen.
Huibert-Jan van Roest.

Dutch NFT Drops

PARTNER VAN:

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Founder | Filmmaker

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?