Video laten maken

Een video laten maken? Opzoek naar een professionele film voor jouw bedrijf? Beeldscherp maakt de video die jullie bedrijf goed op beeld zet! Met een goed concept, professionele apparatuur en een interessante montage ligt de wereld aan je voeten.

Losse video

Wat kan een losse video betekenen voor jullie? Ontdek de voordelen voor jouw organisatie. In de video verteld Rick Cosijn van Beeldscherp wat de toegevoegde waarde kan zijn van een goede video met focus.

Soorten video's

Jullie verhaal is het vertellen waard. Enthousiasmeer je (toekomstige) klanten met een professionele film. Samen gaan we opzoek naar de beste vorm voor jullie vraag. Hieronder een paar voorbeelden van waar je aan kan denken.

Een digitaal evenement? Of een fysieke? Met een aftermovie leg je de sfeer van de dag goed vast. Een aftermovie is ontzettend handig om mensen enthousiast te krijgen voor de editie van volgend jaar. 

Echt laten zien waar je bedrijf voor staat en gaat? Een branded film portretteert de missie en visie van je bedrijf of organisatie. Jullie kernwaarden zullen hierdoor uitblinken en opvallen, maar bovenal de aandacht krijgen die ze verdienen.

Nieuwe productlancering? Of wil je meer context geven voordat een klant iets koopt? Dat kan! Met een productvideo laat je namelijk alle in’s en out’s van je producten op een authentieke manier zien.

Laten zien hoe je product of service écht werkt? Met een instructievideo neem je jouw klant volledig mee in het proces. Lever hiermee extra service door klanten écht te helpen.

Waarom niet de echte aard van je vastgoed laten zien? Een vastgoedfilm brengt de ware aard van een gebouw naar voren. De goede sfeer springt er af door de mooie beelden, fijne muziek en prachtige montage.

Een talk, optreden of presentatie vastleggen? Dit kan met een videoregistratie. Van een eenvoudige registratie met één camera, tot een volledige show met zoveel camera’s als dat nodig zijn. 

De referentie van jouw opdrachtgever vastleggen? Leg het vast met een testimonial video! Laat zien welke waarde jouw bedrijf al heeft geleverd bij anderen.

Nog niet zeker hoe video het beste past binnen jullie marketing of communicatie? Of misschien ben je juist opzoek naar iets dat niet in deze lijst staat? Wij denken op ieder gebied mee. Van doelgroep tot script, van interviewen tot montagekeuzes. Wij weten hoe jouw onderneming het beste uit de verf komt.

Wat anderen zeggen

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze diensten? Bekijk hier wat ze vinden!

Deze partijen gingen je voor

Neem contact op

Opzoek naar inspiratie? Of kunnen we je op een andere manier helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Portretfoto van Rick Cosijn

Rick Cosijn

Filmmaker & eigenaar

Portretfoto van Joris Langezaal

Joris Langezaal

Filmmaker & eigenaar