VIDEO LATEN MAKEN.

RET logo
Utrecht Marketing 150x120 1

PARTNER VAN:

VR Owl 150x120 1
Het logo van het Erasmus Medisch Centrum uit Rotterdam
WB Firepacks 150x120 1

Video's op maat.

Creativiteit vaak niet te plaatsen in hokjes. Ondanks de uitgebreide dienstverlening van Beeldscherp kan het zijn dat je opzoek bent naar iets speciaals. 

Bij Beeldscherp kan je een video laten maken. Met een team van breed georiënteerde en gedreven filmmakers maken we ieder project tot een succes. We zijn het liefste de hele dag bezig met storytelling en het maken van mooie producties. 

Tram van de RET rijd in Rotterdam bij station Beurs

Producties.

Check hier een aantal producties uit ons portfolio.

Grappige Zaken Comedy Camper Thumbnail II

Comedy Camper

Corporate | Aftermovie

Onetomarket De Vos Ergo Thumbnail I

De Vos Ergo

Campagne | Onetomarket

De eerste stap.

De eerste stap is contact opnemen. We maken digitaal of fysiek een afspraak om jullie wensen concreet in kaart te brengen. En ben je nog opzoek naar inspiratie? Ook dan kunnen we je verder helpen door toffe projecten van onszelf of collega’s te laten zien. 

Na de kennismaking maken wij een altijd een vrijblijvende offerte op maat. We werken met standaard tarieven. Dit betekend dat je altijd een eerlijke prijs krijgt. Wij denken altijd mee over hoe je het meest waar voor je geld krijgt. Door bijvoorbeeld snippets te laten monteren voor extra contactmomenten op sociale media. 

Behind the scenes foto van een videoshoot met Joris Langezaal, Chris van den Heuvel en Huibert-Jan van Roest

Testimonials over Beeldscherp.

Dutch NFT Drops.

Spreken voor Publiek.

Fruit op je Werk.

Beeldscherp is onze vaste video productiepartner. Voor allerlei klanten; van het Rijksmuseum tot het Amsterdamse UMC. Met name zijn we tevreden over de flexibiliteit, betrouwbaarheid en vindingrijkheid van het team. Tijdens de voorbereiding, op set maar vooral ook tijdens de postproductie.

Quinten de Beet.

Managing Director

VR Owl

MAAK VERBINDING.

Hoe kunnen wij jou helpen? We komen graag een keer op de koffie. Of laten we elkaar beter leren kennen met een videocall. 

Een portretfoto van Rick Cosijn van Beeldscherp voor een houten achtergrond

RICK COSIJN

Filmmaker